Beleggingen

Beleggingen

Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs (VDTC) zorgt dat uw vastgoed(portefeuille) tegen de beste voorwaarden en condities wordt verkocht of aangekocht. VDTC heeft door de jaren heen een uitgebreid track-record in advisering en begeleiding van aan- en verkoop van beleggingen van zowel single assets als portefeuilles opgebouwd. Ons team van vastgoedadviseurs werkt dagelijks aan diverse vastgoedtransacties met als doel een optimaal transactieresultaat.

De huidige markt vereist een daadkrachtige makelaar welke een integraal, gestructureerd en volledig advies uitbrengt. Waarbij wij de juiste match, maximaal resultaat en minimaal executierisico niet uit het oog verliezen. Ons advies en proces zal altijd transparant zijn en waar nodig flexibel. Daarnaast houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen en hanteren wij een persoonlijk benadering. VDTC streeft naar de hoogste kwaliteit en om elke transactie tot een goed einde te brengen, waarbij betrouwbaarheid en integriteit de boventoon voeren. VDTC begeleidt en co├Ârdineert beleggingstransacties, zowel regionaal als landelijk.

Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons kantoor opnemen.