Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs heeft Amvest geadviseerd in de verkoop van 120 appartementen in Ede

Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs heeft Amvest geadviseerd in de verkoop van 120 appartementen in Ede

Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs heeft Amvest geadviseerd in de verkoop van 120 appartementen in Ede. De koper is Bridges Real Estate, het vastgoedbedrijf van de familie Vermaat geef aan dat de appartementen een mooie toevoeging zijn aan het ruime aanbod huurwoningen in midden Nederland, waar het ondernemende vastgoedbedrijf voornamelijk actief is. 

Een plek om thuis te komen

De appartementen zijn verdeeld over twee gelijke gebouwen van vijf verdiepingen, die samen ruim 12.500 m2 groot zijn. Onder de woningen zijn twee- en driekamerappartementen en ruime gezinswoningen of maisonnettes van vier of vijf kamers. De groottes variëren van 63 m2 tot 115 m2. Alle appartementen beschikken over een terras. De woningen op de begane grond hebben een royale tuin.

Centrale ligging in een bosrijke omgeving

Met haar centrale ligging, rijke geschiedenis en bosrijke omgeving is Ede een gewilde plek om te wonen. Gelegen tussen Utrecht en Arnhem en tegen de Hoge Veluwe aan, zijn stad en natuur gemakkelijk bereikbaar. Met de auto via de A12, A30 en provinciale weg 224, die van Zeist via Ede naar Arnhem loopt. Treinstations Ede-Wageningen en Ede Centrum hebben directe verbindingen naar Arnhem, Utrecht en Amersfoort. Ook de woongebouwen, gelegen aan het Dubbelhof, zijn van alle gemakken voorzien: het busstation is om de hoek en scholen, parken en Winkelcentrum Bellestein zijn in de buurt te vinden.  

Waarde toevoegen

Ook voor deze appartementen geldt dat Bridges Real Estate de ambitie heeft om waarde toe te voegen. Kansen voor vernieuwing en verduurzaming, bijvoorbeeld door verbetering van de energieprestatie, worden onderzocht. “Wij zijn blij met deze aankoop; het is een mooie uitbreiding op ons huuraanbod en verstevigt onze focus voor de toekomst. Kortom, een goede afsluiter van een succesvol jaar,” aldus Martijn Bremmer, directeur Bridges Real Estate.

Bij de aankoop is Bridges Real Estate geadviseerd door TW Real Estate. Verkoper van de complexen is Amvest. Amvest werd juridisch geadviseerd door Houthoff en de commerciële begeleiding werd verzorgd door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs.