Van Dijk & Ten Cate bemiddelt bij de verhuur van kantoor-/bedrijfsruimte in het gebouw gelegen aan de Ellermanstraat 23 in Amsterdam

Van Dijk & Ten Cate bemiddelt bij de verhuur van kantoor-/bedrijfsruimte in het gebouw gelegen aan de Ellermanstraat 23 in Amsterdam
van-dijk-ten-cate-vastgoedadviseurs-bv-amsterdam-ellermanstraat-23

Waar momenteel rauwe industriehallen en autogarages het Overamstel-gebied bepalen, zet vastgoedontwikkelaar Cocon in op een nieuwe identiteit met de herontwikkeling van de Ellermanstraat 23. Het voormalige industriele gebouw wordt momenteel volledig verbouwd tot een hoogwaardige werkplek voor creatieve bedrijven. 

Van roest naar ruimte
In het nieuwe ontwerp wordt het gebouw verdeeld in drie lagen kantoorruimte en een daktuin van ruim 1000 m². Met een vloeroppervlak tussen de 600 en 1500 m² per verdieping is de plattegrond flexibel in te delen op basis van de wensen van de huurders. De bestaande gevels worden vervangen door een combinatie van glas en staal voor transparantie en voldoende lichtinval. Mick van Gemert is verantwoordelijk voor het ontwerp, de constructeur is Duyts Bouwconstructies. Architect Mick van Gemert: “We hebben het gebouw gestript tot op de kern, maar door de combinatie van glas, staal, aluminium en baksteen blijft het industriële karakter van het gebouw bewaard.”

Professionele huiskamer
Het interieur kenmerkt zich door een mix van strak afgewerkte inrichting en flexibele vergaderruimtes, afgewisseld met veel groen en ruimtelijke patio’s. Het resultaat is een professionele huiskamer waar je naartoe gaat voor een vergadering, presentatie of werksessie met collega’s. Maar waar je je ook juist kunt onttrekken aan de waan van de dag in de grootste daktuin van Amsterdam.

Op dit moment is reeds 1.130 m² verhuurd aan Mintlab B.V. De huurprijs bedraagt € 225 per m². Op de begane grond van het gebouw is nog bedrijfsruimte beschikbaar met een oppervlakte van ca. 1.511 m². Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van Dijk & ten Cate Vastgoedadviseurs B.V.