Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs scoort hoog in de Property Halfjaar-ranking 2019 van PropertyNL / Ventu Research

Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs scoort hoog in de Property Halfjaar-ranking 2019 van PropertyNL / Ventu Research
van-dijk-ten-cate-vastgoedadviseurs-top-25-adviseurs-kantorenmarkt-landelijk

PropertyNL / Ventu Research presenteert de Halfjaar-ranking, een overzicht over het eerste halfjaar van 2019 van de krachtsverhoudingen in het vastgoedadvies. Het is een verdieping van de bekende Top-1001 Makelaars, die direct na afloop van het kalenderjaar wordt gepubliceerd.

Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs scoort hoog op verschillende segmenten van de Halfjaar-ranking, zo vindt het Amsterdamse vastgoedkantoor aan de Boelelaan een 9e plek in de Top-25 vastgoedadviseurs kantorenmarkt Landelijk, en zelfs een plek in de Top-5 vastgoedadviseurs Groot-Amsterdam door betrokkenheid bij meer dan 24.000 m² kantoor aan- en verhuurtransacties in alleen deze regio.

van-dijk-ten-cate-vastgoedadviseurs-groot-amsterdam

Verder plaatst Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs zich ook hoog namelijk op de 5e plaats in de Top-10 vastgoedadviseurs woningbeleggingen Nederland. Ook mag het bedrijf zich scharen onder de Top-25 vastgoedadviseurs beleggingen Nederland en eindigen zij op een 11e plek met een volume voor het eerste halfjaar van bijna 200 miljoen aan beleggingstransacties.

van-dijk-ten-cate-vasatgoeadviseurs-top10-adviseurs-woningbeleggingen
van-dijk-ten-cate-vastgoedadviseurs-beleginggen-amsterdam