Van Dijk & Ten Cate koopt aan voor Grouwels Vastgoed: 48 appartementen in het centrum van Zoetermeer

Van Dijk & Ten Cate koopt aan voor Grouwels Vastgoed: 48 appartementen in het centrum van Zoetermeer

Grouwels Vastgoed heeft 48 appartementen in winkelcentrum Stadshart Oost, gelegen in het stadscentrum van Zoetermeer, aangekocht van PingProperties.

De 48 appartementen zijn gelegen in Stadshart Oost en is onderdeel van winkelcentrum Stadshart Zoetermeer. Stadshart Oost beslaat een totaal van 27.500 m² retail, 831 parkeerplaatsen met een gedeeld eigendom (45%) in vier parkeergarages en 48 appartementen.

De appartementen zijn gelegen boven de winkelplint van het winkelcentrum. De appartementen zijn gemiddeld 69,5 m2 groot.

Stadshart Zoetermeer heeft een lange historie en een uitstekende reputatie in het verzorgingsgebied. Met meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar is Stadshart Zoetermeer het grootste en belangrijkste winkelcentrum van de stad. Het biedt een mix van niet-dagelijkse winkels, enkele supermarkten, restaurants, kantoren en woningen.

Grouwels vastgoed is een grote particuliere belegger met veel ervaring en zal de woningen waar nodig renoveren en verder verduurzamen.

Koper werd juridisch geadviseerd door Van Buttingha Wichers Notarissen en de commerciële begeleiding werd verzorgd door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs.