Sectie5 versterkt vastgoedportfolio met aankoop woningcomplex in Velp

Sectie5 versterkt vastgoedportfolio met aankoop woningcomplex in Velp

Sectie5 heeft ten behoeve van een van haar woningfondsen een appartementencomplex van institutionele belegger Amvest gekocht. Het in Velp gelegen complex omvat 75 appartementen en 113 parkeerplaatsen en maakt deel uit van het in 2012 gebouwde winkelcentrum Velperbroek, dat Sectie5 in 2021 al verwierf. De appartementen beschikken over een duurzaam energielabel A, hebben een gemiddeld vloeroppervlak van 93 m2 en worden verhuurd in het middenhuur segment.

Direct onder de appartementen is Winkelcentrum Velperbroek gevestigd met onder andere twee supermarkten en diverse winkels. Het complex is gelegen op enkele minuten fietsen van het centrum van Velp. Daarnaast is zowel het bruisende centrum van Arnhem als de Hoge Veluwe of in het Nationaal Park Veluwezoom binnen twintig minuten te bereiken.

De juridische begeleiding namens koper werd verzorgd door Lexence. De juridische begeleiding van de verkoper werd verzorgd door BarentsKrans en de commerciële begeleiding door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs.